30/03/2024 &31/03/2024


from 6:00 pm

30/03/2024 & 31/03/2024


from 6:00 pm

Easter

Wonderful springtime is knocking on the door again

Hey, yoo-hoo! Come here! Let’s look for the Easter egg! Always, here and there and everywhere! No matter how well hidden, it’s always finally found. Here’s an egg! There’s an egg! And another one on the ground! Soon we’ve collected them all.

Hoffmann von Fallersleben (literal translation)

Menu

Tatar vom Seesaibling mit Kapern
an Salat vom jungen Spinat und gekochten Wachteleiern
Rahmsuppe von Kaiserschoten mit frischer Minze
Entenbrust rosa gebraten
an Orangenbutter mit Estragon, grünem Spargel und gebackenen Süßkartoffeln
Krokanteisparfait an Erdbeeren
mit Pinot-Noir-Sahne und Blätterteiggebäck

€59.00 per person

Vegetarian Menu

Tomatentatar mit Basilikum
an Salat vom jungen Spinat und gekochten Wachteleiern
Rahmsuppe von Kaiserschoten mit frischer Minze
Frittata vom grünen Spargel
mit Estragonsauce, glacierten Rübchen und gebackenen Süßkartoffeln
Krokanteisparfait an Erdbeeren
mit Pinot-Noir-Sahne und Blätterteiggebäck

€55.00 per person

Discover other culinary highlights

Gästehaus Schloss Saareck
Im Saareckpark
66693 Mettlach
Germany
Phone +49 (0) 6864 811711
Telefax +49 (0) 6864 2281
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.